Search
Close this search box.

قلمدون

زندگی - عکس برگرفته از وبلاگ خوابگرد
بازگشت خوابگرد با این عکس بسیار با معنا به نام “زندگی”. برایش نوشتم که راست است: اگر بتوان بی پا نشاط بازی داشت چرا نتوان با دست و پا و تن سالم زندگی کرد و از آن در وبلاگ نوشت. بازگشت سید دل من را نیز شاد کرد.

در ستایش اعتدال: یادداشت علی اصغر سیدآبادی در باره استاد کاظم معتمد نژاد:
معتقدم کارهای بزرگ را کسانی می توانند ،انجام بدهند که واجد این صفت باشند. این به دانش او ربطی ندارد و حتی به سخت کوشی مثال زدنی اش.او تجسم اعتدال است وستایش از او ستایش اعتدال.


تاریخ ادبیات کودکان: یک موسسه با سایت:
موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان نهادی غیر دولتی است که در سال ۱۳۷۹ پایه گذاشته شد.

گفتگوی شرق با یک دانشمند جوان ایرانی: از ماسوله تا ساوت همپتون:
امکانات دانشگاه ساوت همپتون با امکانات ما قابل مقایسه نیست. تحقیقات در ایران از صنعت منشأ نمى گیرد. ولى در آنجا تا پروژه اى از طرف صنعت تعریف نشود و نیاز به تکنولوژى نباشد، مطرح نمى شود. انستیتویى که من در آن کار مى کنم سالانه بیش از ده میلیون دلار درآمد دارد زیرا براى شرکت هاى خیلى بزرگ همانند رولزرویس و ایرباس طرح هاى پژوهشى اجرا مى کند.

روایت قرآنی میلاد مسیح: کاری از آنماری شیمل ترجمه خسرو ناقد:
عیسی در قرآن «روح الله» و «روحی از اوست» (سوره النسا، آیه ۱۷۱) که با دَم روح‌الامین در رحم مادرش جای گرفت.  اینکه در گسترهء فرهنگ اسلامی از او اغلب با نام «مسیح» یاد می‌شود، به هیچ وجه به معنای «ناجی» نیست.


دیدار هیات نظارت بر قانون اساسی با وبلاگ نویسان زندان شده غیر پشیمان: وب نوشت:
پس از شنیدن نزدیک به سه ساعت حرفهای آنان، اعضای کمیته افسرده، نگران و بعضاً گریان و نا امید از اینکه بتوانند کاری کنند تصمیماتی گرفتند که حتماً اعلام خواهند کرد.

جنگ عراق و زمانی برای وبلاگ نویسی: مطلبی از لوس آنجلس تایمز در بی بی سی فارسی:
لس آنجلس تایمز نوشته است می توان از طریق این وبلاگها در مورد حوادث مهم روز و جزئیات به ظاهر کم اهمیت زندگی روزمره عراقی ها اطلاعات دست اولی را بدست آورد.

عقب نشینی نشنال جئوگرافیک: حذف نام مجعول “خلیج عربی” از نسخه اینترنتی اطلس، بی بی سی فارسی
متن اضافه شده به نقشه پس از حذف نام خلیج عربی

مطالب دیگر

استاد فلک دولتمند خال

به لایق شیرعلی خیلی علاقه داشت. در شعر مولوی غرق بود. به نازکی های زندگی مردم خود سخت آگاه بود. گرفتارش بود. میان جنگ و

افسانه هر ملیت یک دولت

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند و طنین اغراق‌آمیزی به آن