قلمدون

حرفهای خواندنی نیک آهنگ کوثر که خواندنی تر از حرفهای ابراهیم نبوی است (و در جواب و ایضاح حرفهای او):
“جالب اینجا بود که مصاحبه‌ای که محمود فرجامی از ایلنا با من کرده بود، و در آن به به خاطر عصبانیتم بابت بازداشت سینا، به بعضی از اصلاح‌طلبان حکومتی که عامل ناکامی اصلاحات و روزنامه‌نگاری می‌دانستم، بد و بیراه گفته بودم، باعث نجاتم شده بود، و مقام مورد نظر گفت که باید به دفتر روزنامه … بروم و بطور مرتب از این کارها بکنم.
نرفتم، و اینجا در کانادا مشتری دائم پزشکانم. مشتری روانکاو، افسرده و در به در… “

کار ابطحی شجاعانه بود: دفاع الپر از ابطحی که به نظر من هم درست است با توضیحات مفصل
 (راستش من فکر می کنم ابراهیم نبوی کمی تا قسمتی خورده حسابهایش را دارد تصفیه می کند. کلا به صداقتش در برخوردهای سیاسی و اجتماعی زیاد باور ندارم – امیدوارم از من یکبار-دیده و چند-بار-گفتگو-کرده نرنجد ولی در این عرصه هر کس حدی دارد. چه ابطحی باشد چه نبوی.):
“وضعیت و خیلی چیزها حتی با زندان زمان ابراهیم نبوی و نیگ‌آهنگ فرق کرده. اگر آن موقع می‌خواستند قبول کنی خطا کرده‌ای و تند رفته‌ای، امروز می‌خواهد خود و دیگران را به لجن بکشی.”

پای تو هم گیر است/ توی این نامردی: توضیح جمشید برزگر در باره اشاره نبوی به مقاله او در باره وبلاگ نویسان زندان رفته.


 گزارش چند روز دیدار و گفتگو با ابراهیم گلستان: نوشته سیروس علی نژاد در بی بی سی فارسی. برای من باعث تعجب بود که گلستان حرف تازه زیادی ندارد بزند. حرفهایی که اینجا زده گویا به بیشتر مهمانانش می زند.

یادداشت افتتاحیه خوابگرد: خوابگرد بدرستی باید به اینهمه توجه به خود جوابی می داد. به نظرم
تحلیل اقتدار رسانه و مسئولیتی که به دوش نویسنده /پدیدآورنده می گذارد دقیق ترین جواب ممکن بود. اشاره ای هم که به سیبستان آورده کمی تا قسمتی غیر منتظره بود. اما وقتی در کنار مجموعه اشاره های او به کتابچه و حلقه ملکوت می گذاری می بینی که معنادار است. فرصتی دست داد شاید چیزکی در باب حلقه ها/سپهرهای اقتدار رسانه ای در وبلاگستان نوشتم.

سوزان سونتاگ: چند شب است که می خواسته ام چند لینک در باره سوزان سونتاگ بگذارم. فعلا این یکی را نگاه کنید تا بعد.
نظرخواهی بی بی سی انگلیسی است از خوانندگانش. با نظرهایی خوب و خواندنی. مشتی نمونه خروار از احساس عمومی در اینجا در باره او.

آوار آب:
رضا علامه زاده از دانشجوی آچه ای خود یاد می کند. محفوظ. اگر هم محفوظ مانده باشد هزاران هزار دیگر محفوظ نمانده اند. راست می گوید: آدمی موجود غریبی است:
“بله محفوظ. حالا او کجاست؟ آیا جائی در میان گل و لای مانده از آوارِ آب برای همیشه خفته است؟ آیا به دنبال عزیزانش از این نعش به نعش دیگر سر می زند؟ یا هنوز دوربیش را به دست دارد و آنچنان که از او و دیگر دانشجویانم همواره توقع داشته ام دارد لحظات دردناک این بزرگترین فاجعه تاریخ بشری را برای آیندگان ثبت می کند؟”

وبلاگ ها بهترین گزارشگر واقعیت های هولناک زلزله در اقیانوس هند: مطلبی به انگلیسی در
بی بی سی با لینک به این وبلاگ وبلاگ ها: زلزله  و سونامی در جنوب آسیا

تصویرهایی کمیاب در باب اروتیسم در ایران: بر اساس مطالعه ای منتشر شده در ۱۹۶۷ که ۴۱ تصویرش بازچاپ اینترنتی می شوند. تصاویر از هر دستی هست از قدیم تا عهد قاجار. از سنگ نگاره و نگاره های فلزی تا مینیاتور و کاشی. اما در مجموع اطلاعات باستانی اش کمتر و اطلاعات قرن نوزدهمی اش بیشتر است. در تصاویر جدید رد پای تصویرهای پورنوگرافیک اروپایی کاملا دیده می شود. با احتیاط ببینید. هنوز خیلی چیزها از اروتیسم ایرانی هست که اینجا نیست. ( مشخصات کتاب در: آمازون. تعداد عکس ها در اصل ۱۵۰ تاست)

مطالب دیگر

استاد فلک دولتمند خال

به لایق شیرعلی خیلی علاقه داشت. در شعر مولوی غرق بود. به نازکی های زندگی مردم خود سخت آگاه بود. گرفتارش بود. میان جنگ و

افسانه هر ملیت یک دولت

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند و طنین اغراق‌آمیزی به آن