Search
Close this search box.

روشنفکران دهانی و دروغهای شاخدار

متن زیر را فقط به خاطر ثبت در تاریخ اینجا می گذارم تا برای خودم و دوستان ام یادآور این باشد که هستند کسانی که جز دروغ و یاوه نمی پسندند. برای افسانه پسندی و دروغ بافی هم لازم نیست برویم یقه رمال ها و فال بینان و منتشر کنندگان عکس های زن پلنگی را بچسبیم برخی از به اصطلاح درسخوانده ها هزار بار بدترند چرا که امکان دارند سخن راست بگویند اما ترجیح می دهند یاوده گویی کنند و از خود اطلاعات در وکنند (به لهجه مشهور! بخوانید). به این دست افراد باید گفت که در بهترین حالت هیج فرقی با عوام الناس ندارند که همه چیزشان افواهی است گرچه عوام دست کم مراقب اند پیش لوطی معلق نزنند و اینها همان هم نیستند و هر چه به دهان شان بیاید بی پروا می گویند و منتشر می کنند و روی امثال شریعتمداری کیهان را سفید می کنند هر قدر هم سرخ باشند:  

مهدى جامى حدود ۱۵ سال پیش از ایران خارج و به کشور انگلیس پناهنده شد. او پس از چند سال به استخدام نیمه وقت بى بى سى در آمد و خبرنگار آنها در گرجستان شد. علت مهم آن هم این بود که جامى همسرى گرجى اختیار کرده بود که همان موجب حضور او را در گرجستان فراهم میکرد و به دلیل تکلم زبان فارسى هر دو ملیت او توانست چند سال خبرنگار بى بى سى در گرجستان باشد که حدود پنج سال پیش به انگلیس باز گشت.
باوجودیکه جامى داراى پناهندگى از انگلیس است اما هیچ شواهدى دال بر فعال سیاسى بودن ایشان وجود ندارد و ایشان هرگز در هیچ شکلى از فعالیت هاى سیاسى فعال نبودند که احتمالا مانند بسیارى از ایرانیان در شرایط خاصى قادر به کسب پناهندگى شد.
سه سال پیش دولت هلند با تخصیص پانزده ملیون یورو در صدد راه اندازى تلویزیون ایرانى در هلند شد که هدف اصلى آن تقویت اصلاح طلبان درون حکومتى و منحرف کردن مبارزات مردم ایران از انقلاب و دگرگونى هاى اساسى بود. بودجه تلویزیون گویا که با طرح و مدیریت شرکت گویا در فرانسه (‌ صاحبین وب سایت گویا) ، حسین باستانى و رضا علامه زاده و با حمایت فرح کریمى تهیه شده بود در پارلمان هلند مورد تصویب قرار گرفت. پس از چندى و در پى مخالفت کارشناسان هلندى در نهایت تلویزیون گویا متوقف و بودجه آن که با ادغام در بودجه کاخ سفید  به چهل و پنج ملیون یورو افزایش پیدا کرده بود در اختیار صاحبان طرح و ایده هایى قرار گرفت که متعهد به پذیرفتن شرایط سیاسى اتحادیه اروپا ، آمریکا و منافع آن در ایران باشند که وزارت امور خارجه هلند مسئولیت اجرایى آن را بر عهده داشت. تعهدات شامل رئوس زیر میباشد:
آنتى کمونیسم و آنتى مجاهد
دورى از هرگونه اشعار و مطالب تحریک آمیزى که منجر به شورش هاى مردمى شود
دورى از هرگونه مفاهیمى که سبب تقویت تفکر انقلاب و سرنگونى در ایران باشد
تقویت روشنفکران دینى و اطلاح طلبان
تبلیغ گذار ارام و مسالمت آمیر بسمت ایجاد دمکراسى در ایران
عدم تبلیغ هرگونه حقوق قومى و ملیتى
و تلاش در جهت استحاله کردن جمهورى اسلامى به سمت قدرت گیرى نیروهاى دمکرات و لیبرال درون ایران
….. …..

بمجرد درز کردن اتفاقى اطلاعات مربوط به این پروژه، شرکاى پروژه در جلسه اى با پلیس امنیت سیاسى هلند و نماینده وزارت خارجه ، به بهانه حفظ امنیت خود و همکارانشان از مقامات مسئول هلندى درخواست کردند که از این پس تمامى اطلاعات مربوط به این پروژه مخفى بماند. این از موارد نادرى بود که دولت هلند حاضر به اختفاى اطلاعات سیاسى خود میشد. بدین شکل شرکاى پروژه نه تنها خود به ابزارى در جهت پیشبرد سیاستهاى استعمارى هلند و آمریکا در قبال تحولات ایران تبدیل شدند، بلکه امروزه عملا از همکاران پلیس امنیتى آن بشمار میروند.
 
مهدى جامى پس از شروع فعالیت رادیو زمانه و پس از پانزده سال بدون هیچ مشکلى به ایران سفر کرد که گزارش کامل سفرش را در وبلاگ رادیو زمانه منتشر کرد. (کذا در اصل)

پس نوشت:
به قول قدیم رو که نیست سنگ پای قزوین است. می فرمایند که سال گذشته سی سند رو کرده اند در باره چی؟ سیبستان؟ ملکوت؟ نقش امپربالیسم در حلقه ملکوت؟! خلاصه دروغ را فقط با دروغ می توان ادامه داد. برای معرفی لینک آنچه من نوشته ام، در وبلاگ شان می فرمایند:

من و پالتاک: لازم به توضیح است که سایت زیر متعلق به گروه اینترنتى "حلقه ملکوت" که متشکل از تعدادى نویسنده و روشنفکر که همگى هم از کارمندان با حقوق رادیو زمانه هستند میباشد. بازدید کنندگان سایت ما بخوبى بیاد مى اوردند که یکسال پیش و درست در چنین روزهایى بیش از سى مقاله و سند در خصوص پروژه امپریالیستى اروپا و آمریکا نتشر شده بود که گذشته از کم و کاستى هایش اما همگان حداقل به واقعیت هاى پشت پرده این پروژه اشنا شدند . قضاوت با خوانندگان.

کارمندان با حقوق زمانه؟! بعد هم عنوان مطلب را روشنفکران دهاتی نوشته است!  رفیق اول حرفهای بالا را ثابت کن بعد یقه امپریالیسم و سند را بچسب. سرکار که نمی توانی یک مشت امور ساده را تحقیق کنی (مثل اینکه من هرگز پناهنده نبوده ام یا زن ام سمرقندی است نه گرجی و کارم در بی بی سی پاره وقت نبوده و پنج سال در گرجستان نبوده ام و الخ) چطور سر از پروژه های امپریالبسم درآورده ای؟

مطالب دیگر

استاد فلک دولتمند خال

به لایق شیرعلی خیلی علاقه داشت. در شعر مولوی غرق بود. به نازکی های زندگی مردم خود سخت آگاه بود. گرفتارش بود. میان جنگ و

افسانه هر ملیت یک دولت

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند و طنین اغراق‌آمیزی به آن