قصه کهنه “تخلفات”ی که مجازات ندارد
بالاخره بعد از مدتها تحقیق و بررسی نتیجهی تحقیقات قوهی قضائیه در مورد پروندهی وبلاگنویسان اعلام شد:۴نفر به دادگاه میروند که با رأفت با آنها برخورد خواهد شد وخانمها هم جزء این ۴ نفر نیستند.
عوامل ضابط (نیروی انتظامی) و قضائی هم «تخلفاتی»انجام دادهاند. به همین اختصار. اما:
۱- معلوم میشود اینکه وبلاگنویسان زندان رفته حکایت خود را از شکنجههای سخت، اعتراف گیریهای جنسی، تکنویسی علیه اصلاح طلبان، مصاحبه های اجباری تلویزیونی باز گفتند و درد مظلومیت خود را فریاد کردند، تأثیر خود را داشته است. مصاحبههای دادستان تهران چه آن زمان که همه اینهارا گناهکار میدانست، وچه آن زمان که معتقد بود مصاحبههای تلویزیونی آنان عین حقیقت است، وچه آن موقع که همه چیز روشن شد وهمه ماجراها میخواست به بینی خانم قاضی ختم شود با آنچه که امروز قوهی قضائیه میگوید خیلی تفاوت دارد.
۲- معلوم نیست اینکه پذیرفته شده که نیروهای انتظامی و قضائی «تخلفاتی» انجام دادهاند پذیرش همان ادعاهای وبلاگنویسان است یا نه؟ .از آنجا که غیر از ۴ نفر، بقیه تبرئه شدهاند پیداست که حرفهایی که زدهاند صحیح بوده . در این صورت آیا میتوان فقط با کلمهی آرام «تخلفات» از کنار آنها گذشت؟ چرا اعلام نمیشود این متخلفان چه تخلفی کرده اند؟ مجازات آن تخلفات چیست؟ کدام دادگاه و کی به این تخلفات رسیدگی میشود؟
ریاست محترم قوهی قضائیه که با حساسیت ویژه، این پرونده را مورد توجه قرار دادهاند بهتر از دیگران میدانند که ذکر همین «تخلفات» توسط وبلاگنویسان اشک هیأت نظارت بر قانون اساسی را در آورد ، رئیس جمهور را به نوشتن چندین نامه وگزارش واداشت وباعث تأثر فراوان خود ایشان و همکارانی که در جلسه بودند شد.
برای حفظ آبروی نظام، قوهی قضائیه وکشور و با توجه به آموزههای دینی که همه را در برابر قضات مساوی میداند میبایست قبل از هر چیز تکلیف این متخلفان روشن میشد تا گزارش مقبول و کامل تلقی شود، و تا آن روشن نشود این پرونده همچنان در اذهان عمومی مفتوح، و گزارش ناقص خواهد ماند.
نوشته ابطحی در وب نوشت