Search
Close this search box.

دریدا، چامسکی و تنک تی وی: دیروز در انستیتو/سینمای هنرهای معاصر لندن ( ICA ) سرانجام مستندی آمریکایی در باره ژاک دریدا را دیدم. بار قبل سفر آمریکا پیش آمد و اکران اش را از دست دادم. شاید چیزی در باره فیلم نوشتم. فیلمساز از آن آوانگاردیست هایی است که من هم از کارشان بیزارم هم چیزهای جالبی در کارشان می بینم. فعلا به گذاشتن لینک سایت فیلم بسنده می کنم: ژاک دریدا-فیلم.

فیلمی هم از فعالیت های نوآم چامسکی تا دو هفته دیگر در همین آی سی ای به نمایش در می آید. حتما خواهم دید. چامسکی از جدی ترین منتقدان سیاست خارجی آمریکاست. ضمن آنکه زبانشناس بزرگی هم هست. لینک سایت او را در لینکستان می گذارم که خودم هم بیشتر حواسم به او باشد. بد جوری به درد ما ایرانی ها می خورد!

در همین آی سی ای برای اولین بار  با سایت تنک تی وی( tank.tv )آشنا شدم که آنجا غرفه ای زده اند. این سایتی از فیلم های عمدتا آوانگارد و کوتاه است که می توان آنها را روی اینترنت تماشا کرد. بیشتر فیلم ها بخوبی عجز فیلمسازان آوانگارد را از پیدا کردن موضوع مناسب نشان می دهد که مشکل بزرگ هنرهای سوپر مدرن امروز در این حوالی است. فیلم های خوبی هم در آن پیدا می شود. این سایت وابسته به مجله تنک ( همان تنگ ماهی) است که مسعود گلسرخی عکاس مد سرشناس و غیرمتعارف ایرانی- بریتانیایی در می آورد. من به دنبال کردن کارهاش همیشه علاقه مند بوده ام.

یک سایت چالشگر با کپی رایت، وسوسه هنر مدرن، هم از دیگر لینکهای تازه است( copy-art.net ). این جماعت کپی رایت در معنای رایج را قبول ندارند. ماه آینده کنار غرفه تنک تی وی خود را معرفی می کنند.

مطالب دیگر

استاد فلک دولتمند خال

به لایق شیرعلی خیلی علاقه داشت. در شعر مولوی غرق بود. به نازکی های زندگی مردم خود سخت آگاه بود. گرفتارش بود. میان جنگ و

افسانه هر ملیت یک دولت

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند و طنین اغراق‌آمیزی به آن